Opslagstavlen

• Til Lærerne i 0-6 klasse på Bakkegårdsskolen

Så starter Lektiecafeen op igen hver onsdag kl. 16.00 – 18.00 i Oasen, Trige Centervej 26 A, 8380 Trige.

Lektiecafeen er et tilbud for børn til og med 6. klasse, der har bruge for hjælp til lektier eller andet skolearbejde.

Vil I være behjælpelige med at distribuere tilbuddet til jeres elever og måske prikke dem I ved kunne have et behov, en ekstra gang på skulderen ?

Hvis I har spørgsmål og/eller input til Lektiecafeen er I meget velkomne til at kontakte mig:

Trivsels- og familiemedarbejder ved Helhedsplanen i Trige:

Mette Jørgensen / [email protected] / 52 69 86 32

Tina Pedersen den 21-08-2018
  • ikon
    ST70 gymnastik, Trige er glade for igen år at kunne tilbyde mange gode tilbud for både børn og voksne indenfor gymnastik og træning
    Gymnastiksæsonen 2018-19 starter i uge 36 i Trige, kom og være med fra starten, hvis er I tvivl så kom og prøv - se om det noget J
    Børn får rigtig mange glæder og fordele ved at gå til gymnastik, kroppen bliver udfordret og brugt på mange forskellige måde.
    Alle vores børnehold starter forfra hvert år, så alle kan være med og lære noget nyt.

Her er oversigt over vores børnehold, alle vores børnehold foregår i Bakkegårdsskolens gymnastiksal, Trige
    Vi har også tilbud til de voksne., holdene finder i på vores hjemmeside WWW.ST70.dk -gymnastik
    Se alle mulighederne og holdbeskrivelse på WWW.ST70.dkgymnastik.

Anne Vindberg-Larsen den 20-08-2018
  • ikon
    Bakkegårdsskolen har nu fået en FB-side.

Få indblik i skolens liv og små glimt af hverdagssituationer :-)

GO´sommer

Anne Vindberg-Larsen den 04-07-2018