Opslagstavlen

• Så er menuen for uge 22 klar - byggeriet har nået kantinens område, men der er stadig åbent. Salgsstedet er flyttet ind på bibliotekets område.

Mvh. Rikke
    Kantineleder
    Rikke Pedersen (RP) den 25-05-2018
    Sidste skoledag 2018

Fællesarrangementet for afgangselevernes sidste skoledag finder sted i Botanisk Have (ved Amfiscenen) fredag d. 1. juni kl 12.00-16.30.

Dagen har udviklet sig til en større begivenhed, som rigtig mange elever ser frem til, og som tiltrækker op imod 3000 elever. Se vedhæftede plakat.

På dagen får Børn og Unge god hjælp fra Gadeplan, UngiAarhus og Natteravnene til at sikre, at dagen forløber roligt, men vi har altid brug for frivillige og forældre til at komme og hjælpe et par timer til fx uddeling af vand mv.

Vi vil derfor opfordre jer forældre til at støtte op om dagen. Se link her.

Mette Vogelius Sødequist den 11-04-2018
    Nyt Uni-login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne.

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, nemlig Uni-Login.
    Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Fra og med den 08.02.2018 kan du ikke længere bruge dit nuværende login til Forældreintra.

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.
    Følg vejledningen på nedenstående bilag.

Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Mette Vogelius Sødequist den 15-01-2018
  • ikon
    I Forhold til Microsoft Office pakke har Juan Luis vedhæftet Guiden til Office 365.
    1.Hvordan logger jeg ind i Office 365
    Når du skal bruge Office 365 kan du bruge hvilken som helst browser. Det er dog anbefalelsesværdigt at bruge internet explorer da den giver den bedste oplevelse hvis du vil gøre brug af Word, Exel og Powerpoint online. Internet Explorer er standard installeret på alle Windows computere og kan findes i de fleste tilfælde i Startmenuen.
    Når du åbne browseren, skriver du http://portal.office.com i adresselinen.
    På denne side du skal trykke "Log På" i højre hjørne.
    Du  vil blive præsenteret for et logon billede i højre side af skærmen.
    Skriv er dit brugernavn som er.   [email protected]
    Koden er den du normalt bruger til dit unilogin.
    Mette Sødequist den 04-10-2017