Opslagstavlen

Aarhuskolonien Ahl Strand for børn i 3.–6. klasse

Sommerferien nærmer sig, og børn fra de aarhusianske folkeskoler kan igen i år ansøge om et gratis ferieophold på Aarhuskolonien Ahl Strand

Aarhuskolonien har hver sommer siden 1931 åbnet sine døre for aarhusianske børn i samarbejde med Aarhus Kommune. Kolonien ligger midt i en plantage ved Ebeltoft med mindre end 200 meter til stranden og få kilometer til Ebeltoft.

I sommeren 2018 tilbydes fem hold:

• Hold 1. mandag 28. maj til fredag 8. juni
    • Hold 2. mandag 11. juni til fredag 22. juni
    • Hold 3. mandag 25. juni til fredag 06. juli
    • Hold 4. mandag 9. juli til fredag 20. juli
    • Hold 5. mandag 23. juli til fredag 3. august.

Ansøgningsskemaer vedlægges her som bilag. Ansøgningsfrist 20. marts 2018
    Alle ansøgninger skal gå gennem børnenes lærere og skolens kontor.

Læs meget mere om Aarhuskolonien på: www.aarhuskolonien.dk eller på www.ahlfonden.dk

Mette Vogelius Sødequist den 21-02-2018
    Nyt Uni-login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne.

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, nemlig Uni-Login.
    Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Fra og med den 08.02.2018 kan du ikke længere bruge dit nuværende login til Forældreintra.

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.
    Følg vejledningen på nedenstående bilag.

Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Mette Vogelius Sødequist den 15-01-2018
  • ikon
    I Forhold til Microsoft Office pakke har Juan Luis vedhæftet Guiden til Office 365.
    1.Hvordan logger jeg ind i Office 365
    Når du skal bruge Office 365 kan du bruge hvilken som helst browser. Det er dog anbefalelsesværdigt at bruge internet explorer da den giver den bedste oplevelse hvis du vil gøre brug af Word, Exel og Powerpoint online. Internet Explorer er standard installeret på alle Windows computere og kan findes i de fleste tilfælde i Startmenuen.
    Når du åbne browseren, skriver du http://portal.office.com i adresselinen.
    På denne side du skal trykke "Log På" i højre hjørne.
    Du  vil blive præsenteret for et logon billede i højre side af skærmen.
    Skriv er dit brugernavn som er.   [email protected]
    Koden er den du normalt bruger til dit unilogin.
    Mette Sødequist den 04-10-2017