Nyt login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, Uni-Login.

Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Fra og med den 08.02.2018 kan du ikke længere bruge dit nuværende login til Forældreintra.

Dit UNI-Login består af ét brugernavn og én adgangskode, som du fremover skal bruge til at logge på Forældreintra og MinUddannelse.

• Du får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse

• Du får adgang til MinUddannelse direkte fra ForældreIntra via ’Planer’

• Du får ét login, selvom du har børn på flere skoler

• Du kan også bruge det til at logge på Tabulex SFO fra begyndelsen af 2018

• Du kan selv nulstille dit UNI-Login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode

• På sigt får du adgang til andre it-systemer i skole, vuggestue, børnehave osv. med samme login

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.

Følg denne vejledning
Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Du skal aktivere dit UNI-Login senest 08.02.2018

Hvornår skal du bruge dit UNI-Login til ForældreIntra?

• På ForældreIntra via skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login

• I ForældreIntra appen skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang, du bruger appen. Herefter vælger du en 4-cifret kode, som du fremover bruger til at logge ind. Du skal kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så gå på skolens hjemmeside. Du kan også læse mere om UNI-Login på aarhus.dk/uni-login.

Bakkegårdsskolen

Mette Vogelius Sødequist den 11-04-2018
    Sidste skoledag 2018

Fællesarrangementet for afgangselevernes sidste skoledag finder sted i Botanisk Have (ved Amfiscenen) fredag d. 1. juni kl 12.00-16.30.

Dagen har udviklet sig til en større begivenhed, som rigtig mange elever ser frem til, og som tiltrækker op imod 3000 elever. Se vedhæftede plakat.

På dagen får Børn og Unge god hjælp fra Gadeplan, UngiAarhus og Natteravnene til at sikre, at dagen forløber roligt, men vi har altid brug for frivillige og forældre til at komme og hjælpe et par timer til fx uddeling af vand mv.

Vi vil derfor opfordre jer forældre til at støtte op om dagen. Se link her.

Mette Vogelius Sødequist den 11-04-2018
    Netværket ”AarhusKommune” skal anvendes til Bring Your Own Device (BYOD) fra d. 23 April

Mandag d. 23. april nedlægges to netværk: ”MBUAutologin” og ”MBUWebLogin” på skolerne i Aarhus Kommune.
    Begge netværk afløses af netværket ”AarhusKommune”, som allerede er etableret og i dag fungerer som det primære netværk for medarbejdere og elever på skolerne.

Nedlæggelsen af de to netværk betyder, at medarbejdere og elever, som selv har medbragt udstyr på skolen (BYOD), fremadrettet skal logge på netværket ”AarhusKommune” og logge på med sin az-ident eller unilogin.

Det kræver altså en aktiv handling af brugeren, hvis man skal logge på internettet fremover fra medbragt udstyr som telefoner, tablets eller computere.

Følgende udstyr logger fortsat automatisk på internettet:

• Elev-pc’er logger fortsat automatisk på netværket ”AarhusKommune”
    • iPads registreret i Lightspeed logger fortsat automatisk på netværket ”AarhusKommune”
    • Pædagogiske medarbejder-pc’er logger fortsat automatisk på netværket ”AarhusKommune”
    • Administrative pc’er logger fortsat automatisk på netværket ”AarhusKommune”
    • Chromebooks logger fortsat automatisk på netværkene ”AarhusKommune” eller ”AarhusKommune-Chromebook”

Man skal være opmærksom på, at eleverne ikke benytter netværket ”SmartAarhus” som udelukkende er et netværk til ekstern brug for gæster i Aarhus Kommune.

Husk at give jeres elever besked omkring netværksændringen pr. 23/4.

• Rikke Pedersen (RP) den 10-04-2018
    Så er der menu for uge 16 - vi ses i kantinen :-)
Ingen aktuelle nyheder