Nyt login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, Uni-Login.

Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Dit UNI-Login består af ét brugernavn og én adgangskode, som du fremover skal bruge til at logge på Forældreintra og MinUddannelse.

• Du får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse

• Du får adgang til MinUddannelse direkte fra ForældreIntra via ’Planer’

• Du får ét login, selvom du har børn på flere skoler

• Du kan også bruge det til at logge på Tabulex SFO fra begyndelsen af 2018

• Du kan selv nulstille dit UNI-Login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode

• På sigt får du adgang til andre it-systemer i skole, vuggestue, børnehave osv. med samme login

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.

Følg denne vejledning
Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Hvornår skal du bruge dit UNI-Login til ForældreIntra?

• På ForældreIntra via skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login

• I ForældreIntra appen skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang, du bruger appen. Herefter vælger du en 4-cifret kode, som du fremover bruger til at logge ind. Du skal kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så følg ovenstående vejledning. Du kan også læse mere om UNI-Login på aarhus.dk/uni-login. Har du brug for mere hjælp, så kontakt Support til UNI-Login på 3587 8550. Åbningstider er mandag - torsdag kl. 08.00 - 16.00. Fredag kl. 08.00 - 14.00.

Bakkegårdsskolen

• Rikke Pedersen (RP) den 12-10-2018
    Så er der menu for uge 43 :-)

Rikke :-)
    Mette Vogelius Sødequist den 01-10-2018

Omfotografering/sygefotografering

Fotografen er klar igen på Bakkegårdsskolen onsdag den 24/10 i tidsrummet kl. 9:00 - 11:00, hvor 4Y og 2A skal have taget klassebillede. Der også er afsat tid til om- og sygefotografering.

Dansk Skolefoto
    Email: [email protected]