Nyt login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, Uni-Login.

Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Fra og med den 08.02.2018 kan du ikke længere bruge dit nuværende login til Forældreintra.

Dit UNI-Login består af ét brugernavn og én adgangskode, som du fremover skal bruge til at logge på Forældreintra og MinUddannelse.

• Du får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse

• Du får adgang til MinUddannelse direkte fra ForældreIntra via ’Planer’

• Du får ét login, selvom du har børn på flere skoler

• Du kan også bruge det til at logge på Tabulex SFO fra begyndelsen af 2018

• Du kan selv nulstille dit UNI-Login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode

• På sigt får du adgang til andre it-systemer i skole, vuggestue, børnehave osv. med samme login

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.

Følg denne vejledning
Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Du skal aktivere dit UNI-Login senest 08.02.2018

Hvornår skal du bruge dit UNI-Login til ForældreIntra?

• På ForældreIntra via skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login

• I ForældreIntra appen skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang, du bruger appen. Herefter vælger du en 4-cifret kode, som du fremover bruger til at logge ind. Du skal kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så gå på skolens hjemmeside. Du kan også læse mere om UNI-Login på aarhus.dk/uni-login.

Bakkegårdsskolen

• Tina Pedersen den 21-08-2018

Til Lærerne i 0-6 klasse på Bakkegårdsskolen

Så starter Lektiecafeen op igen hver onsdag kl. 16.00 – 18.00 i Oasen, Trige Centervej 26 A, 8380 Trige.

Lektiecafeen er et tilbud for børn til og med 6. klasse, der har bruge for hjælp til lektier eller andet skolearbejde.

Vil I være behjælpelige med at distribuere tilbuddet til jeres elever og måske prikke dem I ved kunne have et behov, en ekstra gang på skulderen ?

Hvis I har spørgsmål og/eller input til Lektiecafeen er I meget velkomne til at kontakte mig:

Trivsels- og familiemedarbejder ved Helhedsplanen i Trige:

Mette Jørgensen / [email protected] / 52 69 86 32

Anne Vindberg-Larsen den 20-08-2018
    ST70 gymnastik, Trige er glade for igen år at kunne tilbyde mange gode tilbud for både børn og voksne indenfor gymnastik og træning
    Gymnastiksæsonen 2018-19 starter i uge 36 i Trige, kom og være med fra starten, hvis er I tvivl så kom og prøv - se om det noget J
    Børn får rigtig mange glæder og fordele ved at gå til gymnastik, kroppen bliver udfordret og brugt på mange forskellige måde.
    Alle vores børnehold starter forfra hvert år, så alle kan være med og lære noget nyt.

Her er oversigt over vores børnehold, alle vores børnehold foregår i Bakkegårdsskolens gymnastiksal, Trige
    Vi har også tilbud til de voksne., holdene finder i på vores hjemmeside WWW.ST70.dk -gymnastik
    Se alle mulighederne og holdbeskrivelse på WWW.ST70.dkgymnastik.

Anne Vindberg-Larsen den 04-07-2018
    Bakkegårdsskolen har nu fået en FB-side.

Få indblik i skolens liv og små glimt af hverdagssituationer :-)

GO´sommer

Ingen aktuelle nyheder