Nyt login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, Uni-Login.

Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Dit UNI-Login består af ét brugernavn og én adgangskode, som du fremover skal bruge til at logge på Forældreintra og MinUddannelse.

• Du får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse

• Du får adgang til MinUddannelse direkte fra ForældreIntra via ’Planer’

• Du får ét login, selvom du har børn på flere skoler

• Du kan også bruge det til at logge på Tabulex SFO fra begyndelsen af 2018

• Du kan selv nulstille dit UNI-Login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode

• På sigt får du adgang til andre it-systemer i skole, vuggestue, børnehave osv. med samme login

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.

Følg denne vejledning
Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Hvornår skal du bruge dit UNI-Login til ForældreIntra?

• På ForældreIntra via skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login

• I ForældreIntra appen skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang, du bruger appen. Herefter vælger du en 4-cifret kode, som du fremover bruger til at logge ind. Du skal kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så følg ovenstående vejledning. Du kan også læse mere om UNI-Login på aarhus.dk/uni-login. Har du brug for mere hjælp, så kontakt Support til UNI-Login på 3587 8550. Åbningstider er mandag - torsdag kl. 08.00 - 16.00. Fredag kl. 08.00 - 14.00.

Bakkegårdsskolen

• Rikke Pedersen (RP) den 14-12-2018

Vind en mandelgave på torsdag!

Så er der menu for den sidste uge inden juleferien står for døren. Hvis du køber dagens ret på torsdag (risengrød) kan du være heldig at vinde en mandelgave :-D

Glædelig jul fra kantinen

Rikke :-)

Mette Vogelius Sødequist den 29-11-2018

Oplysninger om videoovervågning

I forbindelse med videoovervågning af Bakkegårdsskolen, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere faste brugere om detaljerne i vores behandling af videooptagelserne, og hvilke rettigheder du har hvis du er optaget af overvågningskameraerne.

Vi har videoovervågning for at forhindre kriminalitet og hærværk. Videoovervågningen må kun gennemses af ganske få autoriserede personer, og må kun gennemses netop hvis der er sket noget kriminelt hvor det vurderes at videooptagelserne kan bidrage til politiets opklaring. Optagelserne bliver kun videregivet til politiet.

Vi har lov til at gennemføre videoovervågningen jf. databeskyttelsesforordningen. Der vil kun blive optaget uden for skolens og SFO’s åbningstid, og optagelserne bliver gemt i højest 30 dage efter optagelsen – herefter slettes de.

Du har ret til at anmode om indsigt i optagelserne. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du kan dog kun anmode om disse ting i forhold til din egen eller dit barns forventede optagelse.

Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21.

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Børn og Unge, Bakkegårdsskolen, som kan kontaktes på [email protected] eller tlf.: 87136300. Har du spørgsmål i forbindelse med vores databeskyttelse af videooptagelserne, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail [email protected].

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over videoovervågningen.

Ingen aktuelle nyheder