Nyt login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, Uni-Login.

Uni-Login har givet eleverne adgang til skolecomputere, trådløst netværk, Intra, digitale læremidler, Nationale tests og prøver. Nu får du som forældre også mulighed for at få et Uni-login.

Uni-login giver adgang til Forældreintra samt til den nye læringsplatform Minuddannelse.

Fra og med den 08.02.2018 kan du ikke længere bruge dit nuværende login til Forældreintra.

Dit UNI-Login består af ét brugernavn og én adgangskode, som du fremover skal bruge til at logge på Forældreintra og MinUddannelse.

• Du får samme login til både ForældreIntra og MinUddannelse

• Du får adgang til MinUddannelse direkte fra ForældreIntra via ’Planer’

• Du får ét login, selvom du har børn på flere skoler

• Du kan også bruge det til at logge på Tabulex SFO fra begyndelsen af 2018

• Du kan selv nulstille dit UNI-Login, hvis du glemmer dit brugernavn eller din adgangskode

• På sigt får du adgang til andre it-systemer i skole, vuggestue, børnehave osv. med samme login

Sådan får du dit UNI-Login

Første gang du skal bruge dit UNI-Login, skal du selv aktivere det ved hjælp af dit NemID.

Følg denne vejledning
Hvis du senere glemmer dit Uni-login, skal du blot gennemføre handlingerne i denne vejledning igen: Forældreintra -> Login med Uni-login -> Glemt brugernavn eller adgangskode osv.

Du skal aktivere dit UNI-Login senest 08.02.2018

Hvornår skal du bruge dit UNI-Login til ForældreIntra?

• På ForældreIntra via skolens hjemmeside skal du altid logge ind med UNI-Login

• I ForældreIntra appen skal du kun logge ind med dit UNI-Login første gang, du bruger appen. Herefter vælger du en 4-cifret kode, som du fremover bruger til at logge ind. Du skal kun bruge dit UNI-Login, hvis du mister forbindelsen til skolen i appen

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så gå på skolens hjemmeside. Du kan også læse mere om UNI-Login på aarhus.dk/uni-login.

Bakkegårdsskolen

• Rikke Pedersen (RP) den 15-06-2018
    Kantinen er her stadig! :-) Der er åben, trods byggerod. Der serveres dagligt et udvalg af hjemmebagte osteboller, sandwiches, focaccia, pizzabrød, koldskål, smoothies og meget mere.
    Kig endelig forbi :-)

Rikke
    Kantineleder

Mette Vogelius Sødequist den 15-01-2018
    Nyt Uni-login til forældreintra

Nu bliver det nemmere at komme på skolens systemer

Uni-Login til forældre er klar – det betyder nem login for dig og sammenhæng mellem systemerne.

Elever og ansatte på skolen har i mange år haft ét login til skolens digitale verden, nemlig Uni-Login.

Sådan får du dit UNI-Login

Følg vejledningen på nedenstående bilag.

Mette Sødequist den 04-10-2017
    I Forhold til Microsoft Office pakke har Juan Luis vedhæftet Guiden til Office 365.
    1.Hvordan logger jeg ind i Office 365
    Når du skal bruge Office 365 kan du bruge hvilken som helst browser. Det er dog anbefalelsesværdigt at bruge internet explorer da den giver den bedste oplevelse hvis du vil gøre brug af Word, Exel og Powerpoint online. Internet Explorer er standard installeret på alle Windows computere og kan findes i de fleste tilfælde i Startmenuen.
    Når du åbne browseren, skriver du http://portal.office.com i adresselinen.
    På denne side du skal trykke "Log På" i højre hjørne.
    Du  vil blive præsenteret for et logon billede i højre side af skærmen.
    Skriv er dit brugernavn som er.   [email protected]
    Koden er den du normalt bruger til dit unilogin.
Ingen aktuelle nyheder